Jens van Giersbergen is zo lief geweest om voor mij een prachtige pagina te maken waarmee je kan doorlinken naar door mij gemaakte foto’s.

Op de homepage vind je de foto waar ik onlangs een wedstrijd mee gewonnen heb. Een groot Canvas exemplaar hangt in de foyer van de manege Sonniushof. Het zijn immers de pony’s van deze manege.

Al heel lang heb ik er veel lol in om foto’s te maken dat is begonnen met paarden en paardensport.

Na de aanschaf van mijn digitale camera is deze liefhebberij alleen maar groter geworden. Eigenlijk fotografeer ik alles wat los en vast zit, maar dieren en natuur hebben toch wel mijn grootste voorkeur. Ik kan uren met mijn camera door het bos struinen samen met mijn honden om te zoeken naar mooie plaatjes. De ene dag lukt dat wat beter dan de andere,

                                  

maar ik kom bijna altijd wel met een paar gelukte exemplaren thuis.Ik vind het ook heel leuk om van de mensen om mij heen foto’s te maken samen met hun paard,

of met hun nichtje of  hun hond, of …….. ja, eigenlijk maar net wat er voor mijn lens komt. Zoals onze hondjes en hun vriendjes.

De leukste foto’s zijn die waar de camera niet opgemerkt wordt. Ik werk daarom ook bijna altijd met mijn telelens. Ik blijf daarbij op afstand maar ben toch dichtbij.

Ook tijdens onze vakanties, de laatste jaren naar Zuid Afrika, kan ik uren aan een stuk dieren observeren en fotograferen. Het liefst kom ik dan zo dichtbij als mogelijk. Deze olifant was wel heel dichtbij en een beetje boos.

In deze hobby gaat veel van mijn schaarse vrije tijd zitten en  omdat het ook een dure hobby is wil ik graag proberen een deel van mijn foto’s te verkopen.

Alles telkens voor niets weggeven levert me uiteindelijk natuurlijk geen nieuwe camera of lenzen op.

Vandaar deze eigen website www.saparevo.nl  met een koppeling naar een site waarop mijn foto’s te koop staan. Het gaat hierbij niet alleen om foto’s (in alle soorten en maten)  maar ook om downloads voor eigen gebruik of voor commercieel gebruik, een koffiemok of misschien vind je het leuk om een puzzel te laten maken van je favoriete paard of pony.

Mijn foto’s zullen voorzien zijn van een watermerk welk er als volgt uitziet ©Saparevo . Deze naam is ooit ontstaan uit: Saskia, Paulus, Revin en Volare.

           

Voor diegenen die ons niet kennen Paulus is mijn man, Revin en Volare onze paarden waarbij het zo is dat Revin helaas niet meer leeft maar wel voortleeft in ons hart en dus ook in mijn Alias. Reggy hebben we dan ook express Reggy genoemd. Hij vult de alias weer aan. Eigenlijk heet hij Wittgenstein een beetje een moeilijk naam om te roepen.

Ik hoop jullie een beetje duidelijk gemaakt te hebben wie ik ben en, je kunt me altijd vragen of ik foto’s voor je wil maken. Je kunt me hiervoor altijd een mailtje sturen op het adres Saparevo@live.nl

Saskia Jansen

©Saparevo